Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Bongo

Bongo verkoopt belevenisbonnen. Belevenisbonnen zijn verschillende soorten belevenissen in verschillende thema’s. Deze grote variatie maakt het voor Bongo mogelijk voor elk wat wils aan te bieden.


Cashback Korting bij Bongo

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bongo ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Smartbox
8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bongo te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bongo

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bongo.


Bongo Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bongo.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bongo die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bongo kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bongo kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bongo, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bongo kan worden afgekeurd indien de website van Bongo tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bongo wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bongo transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren