Ik heb nog geen account

4,5%
Cashback Korting

Conrad Electronic

Conrad Electronic is een van Europa’s grootste webwinkels in elektronica en techniek.

Let op: de geld terug korting is niet van toepassing op 'Conrad Business'.


Cashback Korting bij Conrad Electronic

Voor iedere geslaagde online transactie bij Conrad Electronic ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Conrad Electronic te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Conrad Electronic

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Conrad Electronic.


Conrad Electronic Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Conrad Electronic.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Conrad Electronic die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Conrad Electronic kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Conrad Electronic kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Conrad Electronic, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Conrad Electronic kan worden afgekeurd indien de website van Conrad Electronic tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Conrad Electronic wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Conrad Electronic transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren