Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

DealDonkey

DealDonkey is een online platform met dagelijks meer dan 500 scherp gesprijsde aanbiedingen die praktisch, leuk of verrassend zijn.


Cashback Korting bij DealDonkey

Voor iedere geslaagde online transactie bij DealDonkey ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van DealDonkey te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor DealDonkey

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor DealDonkey.


DealDonkey Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor DealDonkey.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor DealDonkey die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van DealDonkey kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor DealDonkey kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met DealDonkey, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor DealDonkey kan worden afgekeurd indien de website van DealDonkey tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor DealDonkey wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde DealDonkey transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren