Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

DeBallonnensite.nl

DeBallonnensite.nl is gespecialiseerd in het versturen van balloncadeaus door Nederland. Betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening.


Cashback Korting bij DeBallonnensite.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij DeBallonnensite.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
DeBallonnensite.nl
6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van DeBallonnensite.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor DeBallonnensite.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor DeBallonnensite.nl.


DeBallonnensite.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor DeBallonnensite.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor DeBallonnensite.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van DeBallonnensite.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor DeBallonnensite.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met DeBallonnensite.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor DeBallonnensite.nl kan worden afgekeurd indien de website van DeBallonnensite.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor DeBallonnensite.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde DeBallonnensite.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren