Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

ElectronicPartner

ElectronicPartner (EP) verkoopt een breed assortiment hoogwaardige consumentenelektronica van alle bekende merken. ElectronicPartner beschikt over een bezorg- en installatieservice.


Cashback Korting bij ElectronicPartner

Voor iedere geslaagde online transactie bij ElectronicPartner ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van ElectronicPartner te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor ElectronicPartner

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor ElectronicPartner.


ElectronicPartner Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor ElectronicPartner.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor ElectronicPartner die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van ElectronicPartner kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor ElectronicPartner kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met ElectronicPartner, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor ElectronicPartner kan worden afgekeurd indien de website van ElectronicPartner tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor ElectronicPartner wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde ElectronicPartner transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren