Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

EuroFlorist

EuroFlorist biedt haar klanten de mogelijkheid om eenvoudig, snel en kosteneffectief bloemen te sturen naar iedere bestemming ter wereld.


Cashback Korting bij EuroFlorist

Voor iedere geslaagde online transactie bij EuroFlorist ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van EuroFlorist te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor EuroFlorist

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor EuroFlorist.


EuroFlorist Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor EuroFlorist.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor EuroFlorist die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van EuroFlorist kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor EuroFlorist kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met EuroFlorist, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor EuroFlorist kan worden afgekeurd indien de website van EuroFlorist tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor EuroFlorist wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde EuroFlorist transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren