Ik heb nog geen account

TOT
15%
Cashback Korting

Eurojackpot

Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor 2 euro kans maakt op de Jackpot. Bij Eurojackpot kies je 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot! Deze is minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot wel 90 miljoen euro. De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal verkochte loten. Er is elke vrijdag een trekking.


Cashback Korting bij Eurojackpot

Voor iedere geslaagde online transactie bij Eurojackpot ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Opwaarderen Saldo € 0,00
Lot(en) 15%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Eurojackpot te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Eurojackpot

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Eurojackpot.


Eurojackpot Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Eurojackpot.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Eurojackpot die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Eurojackpot kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Eurojackpot kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Eurojackpot, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Eurojackpot kan worden afgekeurd indien de website van Eurojackpot tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Eurojackpot wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Eurojackpot transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren