Ik heb nog geen account

TOT
4,5%
Cashback Korting

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica: witgoed, huishoudelijke artikelen, audio- en tv apparatuur en nog veel meer.


Cashback Korting bij Expert

Voor iedere geslaagde online transactie bij Expert ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Telefoon/Tablet
2%
Bestelling
Computer
3%
Bestelling
Servicebox
3,75%
Bestelling
Audio
3,75%
Bestelling
Huishoudelijk
3,75%
Bestelling
Verzorging
3,75%
Bestelling
Witgoed
4%
Bestelling
Accessoires
4,5%
Bestelling
Televisie
4,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Expert te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Expert

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Expert.


Expert Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Expert.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Expert die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Expert kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Expert kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Expert, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Expert kan worden afgekeurd indien de website van Expert tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Expert wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Expert transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren