Ik heb nog geen account

TOT
3,5%
Cashback Korting

Hema

HEMA verkoopt opvallende artikelen voor het dagelijkse leven, met vaak een eigen, bijzondere vormgeving. Daarnaast is HEMA al meer dan 20 jaar dé fotospecialist van Nederland en drukt foto's af tegen uiterst scherpe prijzen.

Let op!

U ontvangt geen geld terug korting op boeken, HEMA Tickets, HEMA Verzekeringen, cadeaubonnen en notarisservice.


Cashback Korting bij Hema

Voor iedere geslaagde online transactie bij Hema ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Gebak
1%
Bestelling
Foto's en Fotoproducten
2%
Bestelling
Overige
3,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Hema te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Hema

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Hema.


Hema Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Hema.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Hema die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Hema kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Hema kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Hema, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Hema kan worden afgekeurd indien de website van Hema tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Hema wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Hema transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren