Ik heb nog geen account

3,5%
Cashback Korting

Internet-Bikes

Internet-Bikes is een grote online fietsenwinkel met een uitgebreid assortiment fietsen, onderdelen en accessoires, leverbaar uit voorraad.


Cashback Korting bij Internet-Bikes

Voor iedere geslaagde online transactie bij Internet-Bikes ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Internet-Bikes.com
3,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Internet-Bikes te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Internet-Bikes

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Internet-Bikes.


Internet-Bikes Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Internet-Bikes.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Internet-Bikes die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Internet-Bikes kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Internet-Bikes kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Internet-Bikes, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Internet-Bikes kan worden afgekeurd indien de website van Internet-Bikes tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Internet-Bikes wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Internet-Bikes transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren