Ik heb nog geen account

TOT
7%
Cashback Korting

JD Sports

JD Sports is de toonangevende sportwinkel met een uitgebreide collectie schoenen, kleding en accessoires voor de hele familie. 80% van de artikelen zijn exclusief bij JD Sports verkrijgbaar.

Het huidige collectie omvat alle populaire merken zoals Nike, adidas Originals, Converse, Timberland, Asics en Puma plus meer exclusieve merken zoals Brookhaven, Supply & Demand, Ellesse, Fila en Carbrini.


Cashback Korting bij JD Sports

Voor iedere geslaagde online transactie bij JD Sports ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Uitverkoop
2%
Bestelling
Regulier
7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JD Sports te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JD Sports

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JD Sports.


JD Sports Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JD Sports.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JD Sports die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JD Sports kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JD Sports kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JD Sports, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JD Sports kan worden afgekeurd indien de website van JD Sports tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JD Sports wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JD Sports transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren