Ik heb nog geen account

TOT
€ 32 50
Cashback Korting

MediaMarkt

MediaMarkt is een marktleider in consumentenelektronica en verkoopt een groot assortiment elektronische producten van alle A-merken.

Let op: de Cashback Korting is niet van toepassing op: PlayStation 5 consoles, outlet-artikelen, fotoproducten, downloads, browsergames, cadeaubonnen en toegangskaarten.


Cashback Korting bij MediaMarkt

Voor iedere geslaagde online transactie bij MediaMarkt ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 2%
SIM-only Abonnement
Tot 3 GB Data
€ 10,00
Abonnement + Toestel
Tot 3 GB Data
€ 17,50
SIM-only Abonnement
3-10 GB Data
€ 17,50
Abonnement + Toestel
3-10 GB Data
€ 25,00
SIM-only Abonnement
10+ GB Data
€ 25,00
Abonnement + Toestel
10+ GB Data
€ 32,50

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van MediaMarkt te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor MediaMarkt

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor MediaMarkt.


MediaMarkt Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor MediaMarkt.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor MediaMarkt die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van MediaMarkt kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor MediaMarkt kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met MediaMarkt, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor MediaMarkt kan worden afgekeurd indien de website van MediaMarkt tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor MediaMarkt wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde MediaMarkt transacties is maximaal 30 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren