Ik heb nog geen account

MediaMarkt

MediaMarkt is een marktleider in consumentenelektronica en verkoopt een groot assortiment elektronische producten van alle A-merken.

Let op: de Cashback Korting is niet van toepassing op: outlet-artikelen, fotoproducten, downloads, browsergames, cadeaubonnen en toegangskaarten.


Cashback Korting bij MediaMarkt

Voor iedere geslaagde online transactie bij MediaMarkt ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 3%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van MediaMarkt te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor MediaMarkt

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor MediaMarkt.


MediaMarkt Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor MediaMarkt.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor MediaMarkt die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van MediaMarkt kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor MediaMarkt kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met MediaMarkt, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor MediaMarkt kan worden afgekeurd indien de website van MediaMarkt tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor MediaMarkt wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde MediaMarkt transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.