Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

NADUVI

NADUVI is een grote online outletwinkel voor meubels en interieurartikelen van meer dan tachtig merken voor alle ruimtes in uw huis.


Cashback Korting bij NADUVI

Voor iedere geslaagde online transactie bij NADUVI ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van NADUVI te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor NADUVI

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor NADUVI.


NADUVI Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor NADUVI.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor NADUVI die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van NADUVI kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor NADUVI kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met NADUVI, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor NADUVI kan worden afgekeurd indien de website van NADUVI tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor NADUVI wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde NADUVI transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren