Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

NISBETS

NISBETS is een van de grootste leveranciers van keuken- en horeca-apparatuur in Europa met meer dan 10.000 producten op voorraad, waaronder alle toonaangevende merken.


Cashback Korting bij NISBETS

Voor iedere geslaagde online transactie bij NISBETS ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van NISBETS te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor NISBETS

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor NISBETS.


NISBETS Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor NISBETS.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor NISBETS die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van NISBETS kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor NISBETS kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met NISBETS, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor NISBETS kan worden afgekeurd indien de website van NISBETS tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor NISBETS wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde NISBETS transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren