Ik heb nog geen account

TOT
7,5%
Cashback Korting

Paagman

Paagman is één van de bekendste (kantoor)boekhandels van Nederland met een assortiment van 150.000+ producten die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Nederlands- of Friestalige boeken

In verband met de ‘wet op de vaste boekenprijs’ (2005) is het helaas niet toegestaan om een Cashback Korting toe te kennen bij de aanschaf van gedrukte Nederlands- of Friestalige boeken.


Cashback Korting bij Paagman

Voor iedere geslaagde online transactie bij Paagman ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Nederlands- of Friestalige Boeken
0%
Bestelling 7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Paagman te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Paagman

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Paagman.


Paagman Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Paagman.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Paagman die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Paagman kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Paagman kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Paagman, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Paagman kan worden afgekeurd indien de website van Paagman tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Paagman wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Paagman transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren