Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Perfumetrader

Perfumetrader verkoopt een ruim assortiment parfums, cosmetica, make-up en verzorgingsproducten van meer dan 100 merken voor zeer scherpe prijzen.


Cashback Korting bij Perfumetrader

Voor iedere geslaagde online transactie bij Perfumetrader ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Perfumetrader te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Perfumetrader

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Perfumetrader.


Perfumetrader Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Perfumetrader.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Perfumetrader die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Perfumetrader kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Perfumetrader kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Perfumetrader, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Perfumetrader kan worden afgekeurd indien de website van Perfumetrader tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Perfumetrader wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Perfumetrader transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren