Ik heb nog geen account

3%
Cashback Korting

Plein

Plein is een grote webwinkel voor dagelijkse verzorgingsproducten. Met een ruim assortiment producten voor de dagelijkse verzorging van mens en huisdier.


Cashback Korting bij Plein

Voor iedere geslaagde online transactie bij Plein ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 3%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Plein te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Plein

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Plein.


Plein Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Plein.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Plein die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Plein kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Plein kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Plein, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Plein kan worden afgekeurd indien de website van Plein tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Plein wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Plein transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren