Ik heb nog geen account

TOT
€ 5 00
Cashback Korting

PLUS

PLUS is met 266 supermarkten en een online supermarkt een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Het is inmiddels mogelijk om bij meer dan 240 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen.


Cashback Korting bij PLUS

Voor iedere geslaagde online transactie bij PLUS ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boodschappen
Bestaande Klant
€ 1,00
Boodschappen
Nieuwe Klant
€ 5,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van PLUS te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor PLUS

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor PLUS.


PLUS Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor PLUS.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor PLUS die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van PLUS kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor PLUS kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met PLUS, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor PLUS kan worden afgekeurd indien de website van PLUS tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor PLUS wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde PLUS transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren