Ik heb nog geen account

7,5%
Cashback Korting

Plusjop

Plusjop is een totaal-leverancier voor tuinproducten. Plusjop levert aan zowel bedrijven als particulieren.


Cashback Korting bij Plusjop

Voor iedere geslaagde online transactie bij Plusjop ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Plusjop te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Plusjop

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Plusjop.


Plusjop Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Plusjop.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Plusjop die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Plusjop kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Plusjop kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Plusjop, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Plusjop kan worden afgekeurd indien de website van Plusjop tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Plusjop wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Plusjop transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren