Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Plutosport.nl

Plutosport.nl, opgericht in 2005, is een grote online sportwinkel met een collectie van ruim 14.000 A-merk sportartikelen.


Cashback Korting bij Plutosport.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Plutosport.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Plutosport.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Plutosport.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Plutosport.nl.


Plutosport.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Plutosport.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Plutosport.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Plutosport.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Plutosport.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Plutosport.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Plutosport.nl kan worden afgekeurd indien de website van Plutosport.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Plutosport.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Plutosport.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren