Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Pogo Designshop

Pogo verkoopt leuke designproducten, cadeaus en woonaccessoires.


Cashback Korting bij Pogo Designshop

Voor iedere geslaagde online transactie bij Pogo Designshop ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Pogo Designshop te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Pogo Designshop

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Pogo Designshop.


Pogo Designshop Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Pogo Designshop.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Pogo Designshop die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Pogo Designshop kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Pogo Designshop kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Pogo Designshop, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Pogo Designshop kan worden afgekeurd indien de website van Pogo Designshop tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Pogo Designshop wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Pogo Designshop transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren