Ik heb nog geen account

TOT
1300pt.
Cashback Korting

Staatsloterij

De Staatsloterij is dé loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste win kans. Onder het mom van ‘wat u ziet is wat u wint’ worden alle prijzen in de Staatsloterij vrij van kansspelbelasting uitgekeerd en doen alleen de verkochte lotnummers mee aan de trekking.

De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Samen met de Koningsdagtrekking op 27 april, extra trekking op 1 juli, Gelukstrekking op 1 oktober en Oudejaarstrekking op 31 december.


Cashback Korting bij Staatsloterij

Voor iedere geslaagde online transactie bij Staatsloterij ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Opwaarderen Saldo 0 pt.
Oudejaarslot(en)
Boulevard
7,5%
Oudejaarslot(en)
Straatje
7,5%
Oudejaarslot(en)
Boulevardje
7,5%
Oudejaarslot(en)
1/1 Lot
7,5%
Oudejaarslot(en)
Straat
7,5%
Oudejaarslot(en)
1/2 Lot
7,5%
Staatslot(en)
1/1 Lot
7,5%
Staatslot(en)
Straatje
7,5%
Staatslot(en)
Boulevardje
7,5%
Staatslot(en)
1/5 Lot
7,5%
Staatslot(en)
Straat
7,5%
Staatslot(en)
Boulevard
7,5%
Abonnement 1300 pt.

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Staatsloterij te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.

Cashback Korting in Punten

Bij Cashback Korting in Punten vertegenwoordigt ieder punt een waarde van één eurocent (€ 0,01). De waarde in euro's vindt u terug in het transactieoverzicht.


Kortingscodes voor Staatsloterij

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Staatsloterij.


Staatsloterij Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Staatsloterij.


Belangrijke informatie

  • De Cashback Korting voor Staatsloterij is alleen van toepassing op nieuwe abonnementen.
  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Staatsloterij die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Staatsloterij kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Staatsloterij kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Staatsloterij, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Staatsloterij kan worden afgekeurd indien de website van Staatsloterij tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Staatsloterij wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Staatsloterij transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren