Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

Ulla Popken

Ulla Popken verkoopt trendy dames- en herenmode en is gespecialiseerd in grotere maten. Naast kleding vindt u bij Ulla Popken ook een uitgebreide selectie mode- en woonaccessoires.


Cashback Korting bij Ulla Popken

Voor iedere geslaagde online transactie bij Ulla Popken ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Ulla Popken te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Ulla Popken

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Ulla Popken.


Ulla Popken Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Ulla Popken.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Ulla Popken die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Ulla Popken kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Ulla Popken kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Ulla Popken, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Ulla Popken kan worden afgekeurd indien de website van Ulla Popken tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Ulla Popken wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Ulla Popken transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren