Ik heb nog geen account

Viking Direct

Viking Direct verkoopt kantoorbenodigdheden, kantoormeubilair en een assortiment aan elektronica.


Cashback Korting bij Viking Direct

Voor iedere geslaagde online transactie bij Viking Direct ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Viking Direct te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Viking Direct

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Viking Direct.


Viking Direct Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Viking Direct.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Viking Direct die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Viking Direct kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Viking Direct kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Viking Direct, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Viking Direct kan worden afgekeurd indien de website van Viking Direct tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Viking Direct wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Viking Direct transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren