Ik heb nog geen account

Zavvi.nl

Het assortiment van Zavvi.nl strekt van de nieuwste muziek, films en games tot elektronicaproducten en speelgoed en mode-artikelen.

Groep 1

Electronica, verzorgingsproducten, parfums, cosmetica en horloges.

Groep 2

CD's, DVD's en computerspellen.

Groep 3

Kleding, speelgoed, cadeaus, boeken (exclusief Nederlands- of Friestalige boeken), tassen, accessoires, schoenen en sportartikelen.


Cashback Korting bij Zavvi.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Zavvi.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Groep 1
1%
Bestelling
Groep 2
2%
Bestelling
Groep 3
4,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Zavvi.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Zavvi.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Zavvi.nl.


Zavvi.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Zavvi.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Zavvi.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Zavvi.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Zavvi.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Zavvi.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Zavvi.nl kan worden afgekeurd indien de website van Zavvi.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Zavvi.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Zavvi.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren