Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

BadjasParadijs.nl

BadjasParadijs.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van originele badjassen voor heren, dames, kinderen en baby's. Het is ook mogelijk om badjassen zelf te ontwerpen.


Cashback Korting bij BadjasParadijs.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij BadjasParadijs.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van BadjasParadijs.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor BadjasParadijs.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor BadjasParadijs.nl.


BadjasParadijs.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor BadjasParadijs.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor BadjasParadijs.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van BadjasParadijs.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor BadjasParadijs.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met BadjasParadijs.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor BadjasParadijs.nl kan worden afgekeurd indien de website van BadjasParadijs.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor BadjasParadijs.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde BadjasParadijs.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren