Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Bandana Winkel

Bandana Winkel is een themawinkel van Shoppartners met een groot assortiment bandana's - een stoer alternatief voor hoeden en petjes - in allerlei kleuren en patronen.


Cashback Korting bij Bandana Winkel

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bandana Winkel ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
BandanaWinkel.nl
6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bandana Winkel te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bandana Winkel

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bandana Winkel.


Bandana Winkel Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bandana Winkel.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bandana Winkel die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bandana Winkel kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bandana Winkel kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bandana Winkel, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bandana Winkel kan worden afgekeurd indien de website van Bandana Winkel tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bandana Winkel wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bandana Winkel transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren