Ik heb nog geen account

12,5%
Cashback Korting

DRESTIGE

DRESTIGE is een online 'modemarktplaats' voor kleding, schoenen en accessoires van Italiaanse en andere internationale modemerken met kortingen tot 70%.


Cashback Korting bij DRESTIGE

Voor iedere geslaagde online transactie bij DRESTIGE ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 12,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van DRESTIGE te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor DRESTIGE

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor DRESTIGE.


DRESTIGE Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor DRESTIGE.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor DRESTIGE die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van DRESTIGE kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor DRESTIGE kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met DRESTIGE, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor DRESTIGE kan worden afgekeurd indien de website van DRESTIGE tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor DRESTIGE wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde DRESTIGE transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren