Ik heb nog geen account

TOT
3%
Cashback Korting

Hotels.com

Hotels.com is een wereldleider op het gebied van hotelovernachtingen met een aanbod van meer dan 148.000 hotels wereldwijd.

Door haar grote, internationale omvang biedt Hotels.com tot wel 70% korting op standaard hoteltarieven.


Cashback Korting bij Hotels.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Hotels.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking
I.c.m. (Ongeldige) Kortingscode
0%
Boeking
Vakantiewoning(en)
2%
Boeking
Hotelovernachting(en)
3%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Hotels.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Hotels.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Hotels.com.


Hotels.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Hotels.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode komt de Cashback Korting te vervallen.
  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Hotels.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Hotels.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Hotels.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Hotels.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Hotels.com kan worden afgekeurd indien de website van Hotels.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Hotels.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Hotels.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren