Ik heb nog geen account

Veelgestelde Vragen

Met vragen over Spaarwinkelen.nl of onze website kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier of het ticket-systeem. Daarnaast vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen op deze pagina.

Typ onderstaand uw vraag (beta) of kies de categorie die het meeste bij uw vraag past.
Uiterlijk binnen een maand, maar meestal binnen 10 werkdagen na aanvraag.


Een vrijgegeven saldo van € 25,00 of meer kan worden uitbetaald via PayPal of naar uw bank- of girorekening (IBAN).

Meer

Een uitbetaling kan worden aangevraagd via: Accountbeheer > Uitbetalingen.


Ja, dit is mogelijk. In verband met fraudepreventie is het maximum bedrag dat via PayPal kan worden uitbetaald echter € 100,00 per uitbetaling.


U vult uw rekeningnummer pas in wanneer u een uitbetaling aanvraagt.


Onze kortingen zijn gebaseerd op de vergoeding die wij van een webwinkel ontvangen voor het doorsturen van een klant (via een speciale link) die vervolgens één of meer aankopen doet.

Omdat wij het grootste gedeelte van deze vergoeding (vaak 100%) als Cashback Korting aan onze leden geven kunnen wij een Cashback Korting pas vrijgeven nadat wij de bijbehorende vergoeding van de betreffende webwinkel hebben ontvangen.

Meer

Hier gaat een keuringsproces aan vooraf met soms maar één actiemoment per maand. Met wat pech kan uw aankoopmoment daar net na vallen. Ook wordt een transactie vaak pas goedgekeurd nadat bijvoorbeeld de retourperiode is verstreken.

Nadat een transactie is goedgekeurd volgt een soortgelijk proces voor wat betreft de uitbetaling van de vergoeding door de webwinkel aan ons. Er is vaak maar één betaalmoment per maand en deze kan ongunstig uitvallen.

Een verwerkingstijd van 10-16 weken is niet ongebruikelijk, maar langer (of korter) kan ook. Nadat een vergoeding aan ons is uitbetaald geven wij een Cashback Korting vrijwel meteen vrij.


Zonder het instellen van een uitbetalingsminimum zou Spaarwinkelen.nl niet kosteneffectief kunnen opereren en zouden wij onze service niet kostenloos kunnen aanbieden.


Een vergoeding voor bijvoorbeeld een CD, kleding of cosmetica wordt meestal binnen 10 tot 12 weken aan ons uitbetaald, waarna wij de Cashback Korting kunnen vrijgeven.

Bij een abonnement of verzekering kan een langere termijn gelden omdat de webwinkel zich er bijvoorbeeld eerst van wil verzekeren dat deze niet binnen een onredelijke termijn weer wordt opgezegd.

Bij een vakantie, hotelovernachting, vliegticket of bij autohuur kan ook de reisdatum een factor zijn.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren