Ik heb nog geen account

Veelgestelde Vragen

Met vragen over Spaarwinkelen.nl of onze website kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier of het ticket-systeem. Daarnaast vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen op deze pagina.

Typ onderstaand uw vraag (beta) of kies de categorie die het meeste bij uw vraag past.
Uiterlijk binnen een maand, maar meestal binnen 10 werkdagen na aanvraag.


Meestal nog dezelfde dag maar het kan langer duren. Dit is geheel afhankelijk van de webwinkel.

Meer

Spaarwinkelen.nl heeft geen inzage in het bestelproces. We ontvangen achteraf een rapportage van de webwinkel. Niet alle webwinkels doen dit op dezelfde manier en/of met dezelfde frequentie.

Als uw aankoop na 2 dagen nog niet zichtbaar is kunt u dit melden via het ticket-systeem.


Een vrijgegeven saldo van € 25,00 of meer kan worden uitbetaald via PayPal of naar uw bank- of girorekening (IBAN).

Meer

Een uitbetaling kan worden aangevraagd via: Accountbeheer > Uitbetalingen.


Slechts één account per persoon is toegestaan.


Spaarwinkelen.nl heeft in de meeste gevallen geen directe relatie met een webwinkel maar maakt hiervoor gebruik van een intermediair. Het kan dus voorkomen dat een partner ons niet 'persoonlijk' kent. Voor u is het belangrijk te weten dat dit geen enkele invloed heeft op uw Cashback Korting.


Mischien. Niet alle webwinkels staan open voor Cashback Kortingen of hebben hier de technische mogelijkheden voor. Mocht u een specifiek verzoek hebben laat ons dit dan weten, we zullen ons best doen.

Meer

Korting geven op Nederlands- of Friestalige boeken is wettelijk verboden en dit sluit sommige webwinkels uit. Ook een aantal grote reisorganisaties en financiële instellingen doen vooralsnog niet mee of hebben een afwachtende houding.

We hebben wel de hoop en de verwachting dat dit in de toekomst zal veranderen. Tot die tijd nodigen wij u uit om wellicht eens een wat minder bekende webwinkel uit te proberen.


Uiteraard. U kunt dit echter (nog) niet zelf. Stuur een bericht via het ticket-systeem of via uw geregistreerde e-mailadres en wij zorgen voor de rest.

Meer

Meer informatie over privacy en hoe wij hier mee omgaan leest u in onze privacyverklaring.


Ja. Spaarwinkelen.nl is echter gericht op Nederlandse consumenten. Eventuele (transactie)kosten zullen op de uitbetaling in mindering worden gebracht.


Ja, dit is mogelijk. In verband met fraudepreventie is het maximum bedrag dat via PayPal kan worden uitbetaald echter € 100,00 per uitbetaling.


Nee. De prijzen in de webwinkel zijn hetzefde als wanneer u een webwinkel direct zou bezoeken.


Tenzij de kortingscode afkomstig is van Spaarwinkelen.nl kunnen wij niet garanderen dat u een Cashback Korting zult ontvangen in combinatie met een kortingscode.


Misschien. In principe wordt een Cashback Korting alleen toegekend wanneer een bestelling geheel online wordt afgehandeld maar webwinkels gaan hier wisselend mee om.

Meer

Als een bestelling - om welke (goede) reden dan ook - achteraf wordt aangepast komt de Cashback Korting vaak te vervallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het telefonisch of per e-mail aanpassen van een verzekering of het - door een webwinkel - aanbieden van een alternatief product wanneer uw oorspronkelijke bestelling niet leverbaar blijkt.

U wordt in een dergelijk geval geadviseerd uw bestelling te annuleren en deze opnieuw - via Spaarwinkelen.nl - te plaatsen.


Dit kan via het contactformulier via het ticketsysteem.


U vult uw rekeningnummer pas in wanneer u een uitbetaling aanvraagt.


Onze kortingen zijn gebaseerd op de vergoeding die wij van een webwinkel ontvangen voor het doorsturen van een klant (via een speciale link) die vervolgens één of meer aankopen doet.

Omdat wij het grootste gedeelte van deze vergoeding (vaak 100%) als Cashback Korting aan onze leden geven kunnen wij een Cashback Korting pas vrijgeven nadat wij de bijbehorende vergoeding van de betreffende webwinkel hebben ontvangen.

Meer

Hier gaat een keuringsproces aan vooraf met soms maar één actiemoment per maand. Met wat pech kan uw aankoopmoment daar net na vallen. Ook wordt een transactie vaak pas goedgekeurd nadat bijvoorbeeld de retourperiode is verstreken.

Nadat een transactie is goedgekeurd volgt een soortgelijk proces voor wat betreft de uitbetaling van de vergoeding door de webwinkel aan ons. Er is vaak maar één betaalmoment per maand en deze kan ongunstig uitvallen.

Een verwerkingstijd van 10-16 weken is niet ongebruikelijk, maar langer (of korter) kan ook. Nadat een vergoeding aan ons is uitbetaald geven wij een Cashback Korting vrijwel meteen vrij.


Zonder het instellen van een uitbetalingsminimum zou Spaarwinkelen.nl niet kosteneffectief kunnen opereren en zouden wij onze service niet kostenloos kunnen aanbieden.


Een vergoeding voor bijvoorbeeld een CD, kleding of cosmetica wordt meestal binnen 10 tot 12 weken aan ons uitbetaald, waarna wij de Cashback Korting kunnen vrijgeven.

Bij een abonnement of verzekering kan een langere termijn gelden omdat de webwinkel zich er bijvoorbeeld eerst van wil verzekeren dat deze niet binnen een onredelijke termijn weer wordt opgezegd.

Bij een vakantie, hotelovernachting, vliegticket of bij autohuur kan ook de reisdatum een factor zijn.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren