Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

BadkamerXXL.nl

BadkamerXXL.nl is een toonaangevende webwinkel op gebied van badkamer en sanitair. BadkamerXXL.nl verkoopt meer dan 30.000+ sanitair artikelen van bekende merken als Villeroy & Boch, Grohe, Duravit, Sphinx en meer.

Bij BadkamerXXL.nl kunt u een complete badkamer samenstellen, maar ook losse ruimtes inrichten. Van douche en ligbad, tot toiletten, wastafels en allerlei accessoires.


Cashback Korting bij BadkamerXXL.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij BadkamerXXL.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van BadkamerXXL.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor BadkamerXXL.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor BadkamerXXL.nl.


BadkamerXXL.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor BadkamerXXL.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor BadkamerXXL.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van BadkamerXXL.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor BadkamerXXL.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met BadkamerXXL.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor BadkamerXXL.nl kan worden afgekeurd indien de website van BadkamerXXL.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor BadkamerXXL.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde BadkamerXXL.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren