Ik heb nog geen account

TOT
0%
Cashback Korting

Jumbo.com

Jumbo is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Jumbo.com is de online supermarkt van Jumbo.


Cashback Korting bij Jumbo.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Jumbo.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boodschappen
Bestaande Klant (tot €125)
0%
Boodschappen
Bestaande Klant (€125+)
0%
Boodschappen
Nieuwe Klant (tot €125)
€ 0,00
Boodschappen
Nieuwe Klant (€125+)
€ 0,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Jumbo.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Jumbo.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Jumbo.com.


Jumbo.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Jumbo.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Jumbo.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Jumbo.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Jumbo.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Jumbo.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Jumbo.com kan worden afgekeurd indien de website van Jumbo.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Jumbo.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Jumbo.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren