Ik heb nog geen account

TOT
2,5%
Cashback Korting

Paradigit Computers

Computerspecialist Paradigit Computers verkoopt een uitgebreid assortiment notebooks, tablets, desktop computers en randapparatuur in 4 winkels verspreid over Nederland en de webwinkel Paradigit.nl.


Cashback Korting bij Paradigit Computers

Voor iedere geslaagde online transactie bij Paradigit Computers ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Kabels
2%
Bestelling
Opslag
2%
Bestelling
Componenten
2%
Bestelling
Koopjeshoek
2%
Bestelling
Software
2%
Bestelling 2,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Paradigit Computers te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Paradigit Computers

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Paradigit Computers.


Paradigit Computers Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Paradigit Computers.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Paradigit Computers die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Paradigit Computers kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Paradigit Computers kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Paradigit Computers, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Paradigit Computers kan worden afgekeurd indien de website van Paradigit Computers tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Paradigit Computers wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Paradigit Computers transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren