Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Bestel-verf

Bestel-verf verkoopt professionele verfproducten en schildersmaterialen van o.a. Sigma, Sikkens, Drenth, Nelf en Zero.


Cashback Korting bij Bestel-verf

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bestel-verf ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bestel-verf te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bestel-verf

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bestel-verf.


Bestel-verf Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bestel-verf.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bestel-verf die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bestel-verf kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bestel-verf kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bestel-verf, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bestel-verf kan worden afgekeurd indien de website van Bestel-verf tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bestel-verf wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bestel-verf transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren