Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Biosuperfoods

Biosuperfoods is gespecialiseerd in de verkoop van biologische- en natuurlijke producten van zowel Nederlandse als internationale merken.

Veel verkochte producten zijn: kokosolie, chiazaden, hennepzaden, goji bessen, rauwe cacaobonen, maca poeder, spirulina en krill olie.


Cashback Korting bij Biosuperfoods

Voor iedere geslaagde online transactie bij Biosuperfoods ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Biosuperfoods te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Biosuperfoods

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Biosuperfoods.


Biosuperfoods Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Biosuperfoods.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Biosuperfoods die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Biosuperfoods kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Biosuperfoods kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Biosuperfoods, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Biosuperfoods kan worden afgekeurd indien de website van Biosuperfoods tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Biosuperfoods wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Biosuperfoods transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren