Ik heb nog geen account

50%
Cashback Korting

Boekskes

Boekskes is een abonnementsdienst voor kinderboeken met elke maand 4 nieuwe kinderboeken én een verrassing, afgestemd op leeftijd en geslacht.


Cashback Korting bij Boekskes

Voor iedere geslaagde online transactie bij Boekskes ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Abonnement 50%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Boekskes te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Boekskes

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Boekskes.


Boekskes Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Boekskes.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Boekskes die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Boekskes kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Boekskes kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Boekskes, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Boekskes kan worden afgekeurd indien de website van Boekskes tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Boekskes wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Boekskes transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren