Ik heb nog geen account

7,5%
Cashback Korting

DEFSHOP

DEFSHOP is een grote webwinkel op het gebied van streetwear, hiphop-wear en vergelijkbare kleding met dagelijks rond de 100 nieuwe producten en outfit-idee├źn. Retourneren is gratis.


Cashback Korting bij DEFSHOP

Voor iedere geslaagde online transactie bij DEFSHOP ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van DEFSHOP te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor DEFSHOP

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor DEFSHOP.


DEFSHOP Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor DEFSHOP.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor DEFSHOP die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van DEFSHOP kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor DEFSHOP kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met DEFSHOP, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor DEFSHOP kan worden afgekeurd indien de website van DEFSHOP tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor DEFSHOP wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde DEFSHOP transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren