Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

EcomMedics

EcomMedics verkoopt eigen-merk voedingssupplementen en de afslankproducten HCG Oral, HCG Spray+ en HCG Tablets.


Cashback Korting bij EcomMedics

Voor iedere geslaagde online transactie bij EcomMedics ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van EcomMedics te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor EcomMedics

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor EcomMedics.


EcomMedics Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor EcomMedics.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor EcomMedics die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van EcomMedics kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor EcomMedics kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met EcomMedics, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor EcomMedics kan worden afgekeurd indien de website van EcomMedics tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor EcomMedics wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde EcomMedics transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren