Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

EcuaFina

EcuaFina verkoopt authentieke producten uit het Andes-gebied, die volgens oude tradities en op kleine schaal worden geproduceerd.


Cashback Korting bij EcuaFina

Voor iedere geslaagde online transactie bij EcuaFina ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van EcuaFina te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor EcuaFina

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor EcuaFina.


EcuaFina Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor EcuaFina.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor EcuaFina die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van EcuaFina kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor EcuaFina kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met EcuaFina, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor EcuaFina kan worden afgekeurd indien de website van EcuaFina tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor EcuaFina wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde EcuaFina transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren