Ik heb nog geen account

2%
Cashback Korting

Eibmarkt.com

Eibmarkt.com is een grote webwinkel met meer dan 225.000 artikelen op het gebied van automatisering, thuistechniek, huishoudelijke apparaten, multimedia, elektrische apparatuur, data- en netwerktechniek.


Cashback Korting bij Eibmarkt.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Eibmarkt.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 2%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Eibmarkt.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Eibmarkt.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Eibmarkt.com.


Eibmarkt.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Eibmarkt.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Eibmarkt.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Eibmarkt.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Eibmarkt.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Eibmarkt.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Eibmarkt.com kan worden afgekeurd indien de website van Eibmarkt.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Eibmarkt.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Eibmarkt.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren