Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Fiets-Fun

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk.


Cashback Korting bij Fiets-Fun

Voor iedere geslaagde online transactie bij Fiets-Fun ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Fiets-Fun te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Fiets-Fun

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Fiets-Fun.


Fiets-Fun Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Fiets-Fun.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Fiets-Fun die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Fiets-Fun kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Fiets-Fun kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Fiets-Fun, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Fiets-Fun kan worden afgekeurd indien de website van Fiets-Fun tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Fiets-Fun wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Fiets-Fun transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren