Ik heb nog geen account

12,5%
Cashback Korting

gefeliciTAART.nl

GefeliciTAART.nl is gespecialiseerd in het maken en bezorgen van taarten en aanverwante artikelen in heel Nederland. Taarten kunnen worden voorzien van logo's, afbeeldingen en/of tekst en er kan een kaartje bij worden afgeleverd.


Cashback Korting bij gefeliciTAART.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij gefeliciTAART.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 12,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van gefeliciTAART.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor gefeliciTAART.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor gefeliciTAART.nl.


gefeliciTAART.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor gefeliciTAART.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor gefeliciTAART.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van gefeliciTAART.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor gefeliciTAART.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met gefeliciTAART.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor gefeliciTAART.nl kan worden afgekeurd indien de website van gefeliciTAART.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor gefeliciTAART.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde gefeliciTAART.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren