Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Jabra

In de officiële webwinkel van Jabra vindt u het gehele actuele assortiment producten van dit audiovisuele kwaliteitsmerk voor thuis en op kantoor.


Cashback Korting bij Jabra

Voor iedere geslaagde online transactie bij Jabra ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Jabra te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Jabra

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Jabra.


Jabra Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Jabra.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Jabra die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Jabra kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Jabra kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Jabra, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Jabra kan worden afgekeurd indien de website van Jabra tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Jabra wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Jabra transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren