Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

JJ Footwear

Pasvormspecialist JJ Footwear verkoopt een selectie modieuze kwaliteitslaarzen voor dames met een brede of smalle schacht (kuiten). Deze laarzen zijn niet te vinden in de 'normale' (web)winkels.


Cashback Korting bij JJ Footwear

Voor iedere geslaagde online transactie bij JJ Footwear ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JJ Footwear te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JJ Footwear

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JJ Footwear.


JJ Footwear Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JJ Footwear.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JJ Footwear die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JJ Footwear kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JJ Footwear kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JJ Footwear, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JJ Footwear kan worden afgekeurd indien de website van JJ Footwear tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JJ Footwear wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JJ Footwear transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren