Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

JOSH V

In de officiële webwinkel van JOSH V vindt de gehele actuele collectie van dit stijlvolle damesmodemerk van modeontwerpster Josh Veldhuizen.


Cashback Korting bij JOSH V

Voor iedere geslaagde online transactie bij JOSH V ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JOSH V te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JOSH V

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JOSH V.


JOSH V Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JOSH V.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JOSH V die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JOSH V kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JOSH V kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JOSH V, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JOSH V kan worden afgekeurd indien de website van JOSH V tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JOSH V wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JOSH V transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren