Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

Kleertjes.com

Kleertjes.com is een grote online winkel voor baby- en kinderkleding met een zeer uitgebreid assortiment baby- en kinderkleding en accessoires.


Cashback Korting bij Kleertjes.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Kleertjes.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Kleertjes.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Kleertjes.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Kleertjes.com.


Kleertjes.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Kleertjes.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Kleertjes.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Kleertjes.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Kleertjes.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Kleertjes.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Kleertjes.com kan worden afgekeurd indien de website van Kleertjes.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Kleertjes.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Kleertjes.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren