Ik heb nog geen account

1,5%
Cashback Korting

KoffieTheePlaza

Koffiespecialist KoffieTheePlaza verkoopt koffie, koffieapparaten, koffiemachines, schoonmaakmiddelen en accessoires. Merken o.a.: Philips Senseo, Dolce Gusto Nescafe, illy, Kimbo, Lavazza, Peeze en Sagafredo.


Cashback Korting bij KoffieTheePlaza

Voor iedere geslaagde online transactie bij KoffieTheePlaza ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 1,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van KoffieTheePlaza te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor KoffieTheePlaza

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor KoffieTheePlaza.


KoffieTheePlaza Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor KoffieTheePlaza.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor KoffieTheePlaza die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van KoffieTheePlaza kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor KoffieTheePlaza kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met KoffieTheePlaza, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor KoffieTheePlaza kan worden afgekeurd indien de website van KoffieTheePlaza tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor KoffieTheePlaza wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde KoffieTheePlaza transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren