Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

PUMA

PUMA is een toonaangevend sportmerk dat schoenen, kleding en accessoires ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt in categorie├źn zoals voetbal, hardlopen, training en motorsport.


Cashback Korting bij PUMA

Voor iedere geslaagde online transactie bij PUMA ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van PUMA te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor PUMA

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor PUMA.


PUMA Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor PUMA.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor PUMA die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van PUMA kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor PUMA kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met PUMA, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor PUMA kan worden afgekeurd indien de website van PUMA tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor PUMA wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde PUMA transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren