Ik heb nog geen account

2%
Cashback Korting

Qatar Airways

Qatar Airways is een van de snelstgroeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld met een moderne vloot en 150 bestemmingen op 6 continenten.


Cashback Korting bij Qatar Airways

Voor iedere geslaagde online transactie bij Qatar Airways ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking
Vliegticket(s)
2%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Qatar Airways te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Qatar Airways

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Qatar Airways.


Qatar Airways Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Qatar Airways.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Qatar Airways die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Qatar Airways kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Qatar Airways kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Qatar Airways, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Qatar Airways kan worden afgekeurd indien de website van Qatar Airways tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Qatar Airways wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Qatar Airways transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren